Știri: București, capitala iubirii

734
bucuresti capitala iubirii concert 8 martie

Primăria Municipiului București, prin ARCUB, marchează Ziua Internațională a Femeii cu un mărțișor muzical potrivit pentru toate gusturile publicului feminin, fie că acesta rezonează la ritmuri dance, latino, la refrene hip-hop sau la hituri pop și rock.

Andra, Smiley și Direcția 5 sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena din Piața Universității miercuri, 8 martie 2017, începând cu ora 19.00. Concertul încheie cele 13 zile de sărbătoare din cadrul evenimentului București, capitala iubirii. Evenimentul din Piața Universității va începe când pe scenă va urca Connect-R, unul dintre cei mai bine vânduți artiști de hip-hop și dance din România. Pepe va încinge atmosfera cu acorduri de latino, flamenco și pop, iar baladele rock ale Direcției 5 și hiturile pop ale lui Smiley vor pregăti recitalul R&B susținut de Andra. Aflată în topul vocilor feminine de live din România, vedeta va apărea pe scena din Piața Universității alături de artiștii hip-hop Shift, Cabron și de rapperul What’s UP. Concertul va fi prezentat de Liana Stanciu și Silviu Andrei.

Intrarea la eveniment este liberă.

Parteneri media: România TV, Magic FM, Art7, PR Wave, Gratuitor, România Pozitivă, Festivaluri Românești, Best – Event, Zile și Nopți, Știri pe Surse, IQool, Dor de ducă, Calendar Evenimente, Orașul Meu, Blitz TV, Bucharest City App.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.