Știri: Cafeneaua online: Călătorie culinară în România cu Chef Daniel Katz (9 iulie 2020)

51
cafeneaua-onlinechef-katz

În contextul situației actuale la nivel internațional, Institutul Cultural Român de la Tel Aviv își adaptează activitatea culturală la realitățile prezente și va organiza, pentru următoarea perioadă, ciclul „Cafeneaua Românească” online pe pagina de Facebook a ICR Tel Aviv.

Următorul eveniment din cadrul „Cafenelei Românești” online va avea loc în data de 9 iulie 2020, ora 16.00, în limba ebraică, prin transmisiune pe pagina oficială de Facebook a ICR Tel Avivhttps://www.facebook.com/icr.telaviv/și pe canalul oficial de Youtube al institutului: https://www.youtube.com/channel/UCrV8OAoQyKqOA7d1dGrFesQ

Invitatul acestei ediții va fi chef Daniel Katz din Israel. În cadrul unei emisiuni gastronomice, alături de directorul ICR Tel Aviv, chef Katz va pregăti două rețete de familie din bucătăria românească, realizând astfel o întoarcere simbolică și nostalgică la rădăcinile sale românești și la bucătăria copilăriei sale.

Născut în Israel din părinți români, chef Katz a activat, de-a lungul carierei, la numeroase bucătării și restaurante de prestigiu ale celor mai importante lanțuri hoteliere din Israel și derulează, în prezent, o serie de întâlniri gastronomice cu titlul Chef Daniel Katz găzduiește care au ca temă tradiții culinare din țări precum Italia, Israel și, bineînțeles, România. Evenimentele gastronomice cu tematică românească sunt printre cele mai populare întâlniri culinare din această serie. Un adevărat ambasador cultural al gastronomiei românești, chef Katz a participat la diferite competiții gastronomice în România și vizitează anual România în căutare de inspirație culinară și de elemente de patrimoniu gastronomic național.

Comunicat al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv

Arhiva Institutul Cultural Român

1 COMENTARIU

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.