Știri: ”Duo Kitharsis”, proiect educațional (1 august 2017)

583
duo kitharsis
Sursa foto: http://www.flat-guitar-academy.net/

Asociația Pro Valores și Duo Kitharsis își unesc forțele într-un proiect educațional unic în România, care va fi lansat pe 1 august 2017.

The Flat Guitar Academy este un concept ce a luat ființă la inițiativa a doi dintre cei mai valoroși chitariști români – Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, membri Duo Kitharsis, muzicieni cu studii în Germania și Franța. Ei sunt sunt atât artiști recunoscuți pe scene internaționale importante, laureați la numeroase competiții de prestigiu, cât și profesori de succes în sisteme performante din vestul Europei.

Activitatea pedagogică desfășurată de cei doi chitariști, atât în țara cât și în străinătate, le-a permis să se desăvârșească în arta pedagogiei instrumentale, reușind astfel să ajungă la performanța de a valorifica la maximum și într-un timp foarte scurt potențialul fiecărui elev (copil/adult).

The Flat Guitar Academy este o evadare din tipare, este abordarea studiului unui instrument muzical într-o manieră confortabilă și neconvențională, păstrându-se în același timp înalte standarde profesionale.

The Flat Guitar Academy este soluția pătrunderii în lumea spectaculoasă și deosebit de frumoasă a chitarei.

Locurile la acestă experiență sonoră unică sunt limitate.

Vezi: http://www.flat-guitar-academy.net/cursuri.html

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.