Știri: Expoziția ”România în Primul Război Mondial” la Coslada, Spania

220
expozitie coslada primul razboi mondial

Cu ocazia Centenarului Primului Război Mondial și a Centenarului Marii Uniri, Institutul Cultural Român de la Madrid, sub patronajul Ambasadei României în Regatul Spaniei și în colaborare cu Muzeul Național de Istorie a României, cu Primăria din Coslada și cu Asociația Obatalá din Coslada, a organizat la începutul lunii decembrie expoziția”România în Primul Război Mondial” la Nuevo Centro Cultural din Coslada. Expoziția va fi deschisă până la data de 28 decembrie 2018.

Expoziția prezintă pas cu pas istoria războiului și unificarea națiunii române, cu ajutorul fotografiilor, documentelor și obiectelor expuse care prezintă oameni, locuri și fapte.

Colecția de obiecte aparținând familiei ”Herranz-Teodorescu” completează discursul istoric prezentat pe panourile cu texte și fotografii din perioada Marelui Război.

Pe lângă informaţia legată de Primul Război Mondial, această expoziție încearcă să transpună vizitatorul în perioada respectivă, prezentându-i de asemenea o documentație fotografică cu evenimentele importante, permiţându-i astfel acestuia să cunoască realitatea vieții din timpul Marelui Război.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.