Știri: Expoziție de fotografii din arhiva istorică a agenției Agerpres la Beijing (15 septembrie – 15 noiembrie 2018)

335
Romania Evolutia Beijing

  În perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2018, sediul Institutului Cultural Român din Beijing va găzdui expoziția de fotografii România: Evoluția” realizată de Agerpres. Expoziția cuprinde 40 de fotografii din arhiva istorică a agenției Agerpres, cele mai bune imagini realizate în ultimii ani de către fotoreporterii agenției, dar și imagini din arhiva agenției de presă Associated Press, care înfățișează personalitățile românești. De asemenea, fotografiile din arhiva Agerpres reflectă viața cultural-artistică, economică, politică și sportivă a țării, dar și marile transformări și evenimente ce au avut loc de-a lungul timpului.

  Evenimentul organizat de ICR Beijing în parteneriat cu Agerpres marchează Centenarul Marii Uniri și oferă pagini importante de istorie.

  Fondată în 1889, Agerpres este Agenţia Naţională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informaţii echilibrate, cu caracter imparţial, şi de a fi principala sursă de informare pentru cetăţenii şi instituţiile din ţară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. Din 1921, agenţia a avut o transmisie neîntreruptă de ştiri şi informaţii. Printre serviciile Agerpre se regăsesc: fluxurile de ştiri tematice, fluxurile de limbă engleză şi maghiară, serviciile şi arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video şi multimedia, fluxul documentare, precum şi servicii de imprimare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.