Știri: Festivalul AeroNautic – AeroNautic Show 2019 (21 septembrie, București)

122
aeronauticshow2019-eveniment-

Sâmbătă, 21 septembrie 2019,  începând cu ora 11.00, pe Lacul Morii din București, se va desfășura cea de a 10 a ediție a festivalului AeroNautic – AeroNautic Show 2019, Lacul Morii – București, singurul festival AeroNautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, locul unde arta pilotajului aerian şi nautic este scoasă în evidență prin aplicații demonstrative ale celor mai importante instituții şi cluburi de profil.

Tot pe data de 21 septembrie, între orele 10.00 – 20.00 în  Parcul Crângași, va avea loc AeroNautic Expo.

În zona destinată expoziției statice copiii și nu numai pot interacționa cu piloții, marinarii și personalul militar, pot vedea ce înseamnă cariera militară și de asemenea pot participa la diverse ateliere atât recreaționale cât și educative.

De asemenea pe tot parcursul după amiezii în cadrul AeroNautic Expo vor avea loc exerciţii demonstrative precum prezentări ale tehnicilor de prim-ajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă și totodată vor fi puse în scenă spectacole de dansuri moderne, muzică şi dansuri tradiţionale macedonene și grecești, și multe alte surprize.

Atât intrarea la spectacolul aeronautic cât și în zona expoziției este LIBERĂ.

Pentru a evita aglomerația, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou – Staţia Crângaşi și autobuzele 162, 163, 178.

Programul detaliat, harta locației și alte informații vor putea fi accesate pe pagina generală de facebook https://www.facebook.com/aeronauticshowpage  cât și pe pagina de facebook specifică acestui an: https://www.facebook.com/events/2183424795281174/.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.