Știri: Grupul Editorial Trei la Bookfest 2018 (30 mai – 3 iunie, București)

304
editura trei bookfest

logo carte rubrica leviathan.roGrupul Editorial Trei vă așteaptă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2018, la standul său din Pavilionul B2 al Romexpo, cu noutăți publicate în colecțiile Fiction ConnectionYoung Fiction ConnectionIstorieAcum pentru viitor și Eroscop de la Trei, Literary Fiction de la Pandora M și Citește sănătos și Trebuie să știi de la Lifestyle Publishing.  Între 30 mai –3 iunie 2018 puteți profita de reducerile între 15%–30% aplicate la Bookfest și pe site-urile www.edituratrei.rowww.pandoram.ro și www.lifestylepublishing.ro.

Doi autori faimoși intră în portofoliul Editurii Trei: Jo Nesbo și Laurent Gounelle.
Jo Nesbo debutează în colecția ”Fiction Connection” cu ”Fiul”, un roman perfect construit, care explorează teme profunde: păcatul, izbăvirea, dragostea, răul și condiția umană. Personajele aflate în criză existențială te emoționează, iar talentul cu care e spusă povestea te face să nu te poți opri din citit.

Ziua în care am învățat să trăiesc de Laurent Gounelle este o aventură a descoperirii de sine, marcată de întâmplări care-ți vor schimba viziunea asupra vieții. Romanul lui Gounelle pune într-o lumină nouă existența, așa cum o cunoaștem, și relațiile cu ceilalți, arătându-ne că ne putem construi singuri propria fericire.

Cină cu ficat și inimă de Mihaela Apetrei este primul roman crime românesc publicat la Editura Trei. ”Mihaela Apetrei construiește cu acribia, pasiunea și talentul unui pictor de boabe de orez personaje atât de verosimile, de palpabile, încât le simți respirația, parfumul, le trăiești stările, chiar și atunci când n-ai vrea deloc asta, dându-ți senzația că aceste personaje au scris singure povestea asta extraordinară, deci, și tu. Or, asta se numește arta de a scrie un roman”, spune scriitoarea Ana Barton.

Purgatoriul îngerilor, al treilea roman al Cameliei Cavadia care apare la Editura Trei, aduce în prim-plan o realitate cumplită, văzută atât prin ochii inocenți ai copiilor forțați să se confrunte cu o lume abuzivă și nedreaptă, cât și prin lentila uneori atât de deformată a privitorului. Așa cum și-a obișnuit cititorii, Camelia Cavadia sondează în sufletele personajelor, coborând în cele mai adânci străfunduri ale Infernului, acolo unde se dă cea mai aprigă luptă dintre bine și rău, dreptate și nedreptate. Îngeri fără vină, copiii ajunși în Purgatoriu pot fi salvați prin Bunătate sau pot fi lăsați să alunece pentru totdeauna în Infern.

Tinerii cititori vor găsi în colecția ”Young Fiction Connection” două romane mult așteptate: ”Ura cu care lovești” de Angela Thomas și ”Mirror, mirror” de Cara Delevingne.
”Ura cu care lovești”, romanul de debut al Angelei Thomas, este inspirat de mișcarea Black Lives Matters și a ajuns pe locul întâi în topul bestsellerurilor ”New York Times”. Cartea este sfâșietor de actuală, cea mai mare forță a ei constând în descrierea autentică a unei adolescente, a familiei ei iubitoare și a încercărilor de a echilibra adevărul despre viețile lor cu felul în care sunt văzuți în societate. Volumul este în curs de ecranizare la Hollywood și a obținut două premii Good Reads Choice 2017: Cel mai bun debut și Cel mai bun roman Young Adult.

Supermodelul internațional și actrița Cara Delevingne ne oferă un tulburător roman de debut – ”Mirror, mirror” – despre prietenie, identitate și caracterul înșelător al aparențelor. Cara Delevingne este una dintre cele mai influente femei din generația ei. Născută la Londra, a devenit celebră după ce a primit titlul de ”Modelul anului” la British Fashion Awards. Cariera de actriță și-a început-o cu un rol în ”Anna Karenina”, după care a fost distribuită în filmul ”Orașe de hârtie” (ecranizare după romanul lui John Green, publicat la Editura Trei în 2014).

”Porțile Europei. O istorie a Ucrainei”, scrisă de reputatul specialist Serhii Plokhy și publicată în colecția ”Istorie”, este o relatare judicioasă, echilibrată, dar şi înflăcărată, a rolului istoric jucat de Ucraina la granițele Europei.

Din colecția ”Literary Fiction” a Editurii Pandora M vă recomandăm Iubire amară, romanul de debut al Elenei Ferrante. O poveste despre mame şi fiice şi despre mănunchiul complicat de minciuni, emoții şi amintiri care le leagă.

Editura Lifestyle Publishing vă propune, alături de multe alte noutăți editoriale, două volume extraordinare: ”Bucuria ordinii” de Marie Kondo și ”Fă-ți patul” de William H. McRaven, amiral U.S. Navy în retragere.

Autoarea bestsellerului internațional ”Magia ordinii”, vândut în peste 5 milioane de exemplare, revine cu noi sfaturi însuflețitoare în volumul ”Bucuria ordinii”. Păstrează ce te face fericit. Marie Kondo ne învață să facem din organizarea locuinței o artă.

„Dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a-ți face patul”, spune William H. McRaven în volumul ”Fă-ți patul”. Scrisă cu multă modestie și optimism, această carte atemporală oferă sfaturi practice și înțelepte, dar și cuvinte de încurajare care îi vor inspira pe cititori.

Pentru a vedea catalogul cu noutățile editoriale din colecțiile de ficțiune și lifestyle apasă AICI.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.