Știri: La Teatrul „Gulliver” din Galați, iarna e de poveste (6–23 decembrie 2020)

48
teatrul gulliver mos craciun

Teatrul „Gulliver” din Galați este în continuare aproape de copii și de părinți și în perioada sărbătorilor, prin intermediul poveștilor și al unui program artistic dedicat, ținând cont de limitările actuale. Astfel, având în vedere contextul special în care își derulează momentan activitatea, Teatrul „Gulliver” a pregătit și adaptat un proiect deosebit pentru luna decembrie, intitulat sugestiv „Iarnă de poveste”.

În perioada 6–23 decembrie 2020, Teatrul „Gulliver” va susține șase programe artistice distincte, transmise live, după cum urmează:

  • Duminică, 6 deccembrie, ora 11.00
  • Vineri, 11 decembrie, ora 18.00
  • Duminică, 13 decemebrie, ora 11.00
  • Vineri, 18 decembrie, ora 18.00
  • Duminică, 20 decembrie, ora 11.00
  • Miercuri, 23 decemebrie, ora 18.00

Fiecare program artistic va fi transmis live, în colaborare cu Şcoala de Film şi Televiziune Galați, va dura aproximativ 30–45 de minute şi va cuprinde diferite secţiuni: Moş Crăciun vorbește în direct cu copii; pe parcursul transmisiei, intervine și personajul Grinch, care interacționează cu Moșul și cu invitații, pentru mai multă distracție și amuzament. Spiridușii Moşului completează în direct lista cu cadourile dorite de copii și, în paralel, se derulează Atelierul Magic de creaţie cu specific de sărbători, unde cei mici sunt învățați cum să realizeze propriile podoabe, jucării și decoraţiuni (globuleţe, steluţe, îngeraşi). Distracția continuă cu alte momente artistice pline de farmec, precum colinde speciale, ghicitori şi glume haioase, joculeţe interactive pentru copii, poveşti sărbătoreşti şi pline de tâlc etc.

Fiecare ediție a proiectului „Iarnă e de poveste” include o tombolă prin care se acordă premii, constând în invitații la teatru și întâlniri în culise plus ședințe foto cu personajele de poveste preferate.

Proiectul „Iarnă de poveste” de la Teatrul „Gulliver” cuprinde și o componentă caritabilă, prin care vor fi cooptate cele mai reprezentative ONG-uri de la nivelul orașului Galați, pentru a-și prezenta și promova activitatea și proiectele, în scopul susținerii lor.

Toate activitățile cuprinse în proiectul „Iarna de poveste” sunt disponibile gratuit și pot fi urmărite pe pagina de facebook a teatrului, respectiv: @TeatrulGulliver.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.