Știri: Lansarea cărților Editurii Neuma la Biblioteca Județeană ”Marin Preda” din Alexandria (20 aprilie 2017)

1327
Biblioteca-Judeteana-Marin-Preda-Alexandria ed neuma

Sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Biblioteca Județeană ”Marin Preda” din Alexandria, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, organizează, joi, 20 aprilie 2017, ora 12.00, la sala de lectură, lansarea cărților Editurii Neuma.

Printre titlurile care vor fi prezentate se numără: ”Celălalt țărm” de Horia Gârbea, ”Umbra lui MIDAS” de Nicoleta Milea, ”Toamna, ca o fregată” de Domnița Flori Neaga și ”Cină în Valea Sării” de Gheorghe Stroe. Alături de autori, printre invitați se vor afla: Stan V. Cristea, Florea Burtan, Stan Ștefan și Ana Dobre. Moderatorul întregii activități va fi Horia Gârbea, membru al Comitetului director al Uniunii Scriitorilor din 2005, președintele filialei de poezie București, autor a peste 25 de volume de poezie, proză scurtă, teatru, publicistică și traduceri. La evenimentul organizat de biblioteca județeană, acesta va veni în fața publicului teleormănean cu ultimul său volum de versuri, prezentat în urmă cu trei săptămâni de acad. Nicolae Manolescu (președinte USR) la sediul Uniunii Scriitorilor din România.

Biblioteca Județeană ”Marin Preda” invită iubitorii de lectură să participe la acest eveniment deosebit în peisajul cultural alexăndrean, prilej cu care vor redescoperi autorii teleormăneni membri ai Uniunii Scriitorilor din România.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.