Știri: Lansarea volumului „Proscrișii” de Rodica Cernea (4 iunie 2021, online)

15
rodica cernea poezii

logo carte rubrica leviathan.roVineri, 4 iunie 2021, ora 14.00, va avea loc lansarea de carte Proscrișii, poezii de Rodica Cernea, online, pe platforma Microsoft Teams.

Organizator: Universitatea Vârstei a Treia din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați. Coordonator: prof. univ. dr. Florin Tudor.

Invitați:

– prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, rector;

– prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, prorector;

– conf. dr. Cristian Munteniță, director DFCTT;

– prof. univ. dr. Violeta Pușcașu;

– dr. Brîndușa Ilie, muzeograf – Secția Etnografie, Muzeul Brăilei „Carol I”.

Rodica Cernea este Student Senior al U3A, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Derulat începând cu anul 2016, la inițiativa Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, U3A propune o formulă academică distinctă, oferită persoanelor de vârsta a treia, conform unui plan de activități educaționale organizate semestrial, de-a lungul unui an academic. Patru promoții și peste 500 de absolvenți, cu vârste cuprinse între 55 și 85 de ani, au participat până în prezent la activitățile desfășurate sub formă de prelegeri și conferințe, ateliere de dezbatere, grupuri de lectură, vizite și tururi ghidate”, a menționat prof. dr. Silvius Stanciu, prorector al universității, unul dintre inițiatorii programului menționat.

„U3A Universitatea Vârstei a treia este un proiect de succes al Universității «Dunărea de Jos» din Galați, prima instituție academică din România care a derulat aceste programe educaționale. Studenții Seniori fac cinste universității noastre, pe băncile universității și în afara acesteia”, a declarat domnul prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Vă așteptăm la acest eveniment, la care veți cunoaște autorul lucrării și o parte din colegii acestuia, toți Studenți Seniori ai U3A la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.