Știri: Lumea magică a lui Tom Degețel, la Teatrul „Gulliver” din Galați (14 februarie 2021)

18
”Tom Degețel”, fotografie de Lucian Marin. Sursa: Teatrul ”Gulliver” Galați
”Tom Degețel”, fotografie de Lucian Marin. Sursa: Teatrul ”Gulliver” Galați

În această duminică, 14 februarie 2021, începând cu ora 10.30, spectatorii de toate vârstele sunt așteptați la Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați cu o aventură plină de farmec, magie, strălucire și culoare în spectacolul Tom Degețel.

Încântătoarea poveste, înțesată de aventuri și peripeții, pusă în scenă de Daniel Stanciu, se remarcă printr-o o montare extrem de vie și plină de voioșie. Scenografia deosebit de sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa atât de uşor antrenat în dinamismul poveștii. Toate momentele sunt minunat subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Astfel, spectatorii, mici şi mari deopotrivă, pășesc, plini de încântare, în vârtejul captivantelor aventuri ale lui Tom Degețel.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Totodată, conducerea Teatrului „Gulliver” anunță spectatorii că, având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfășura cu o capacitate de până la maximum 30% din totalul de locuri disponibile și că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost toate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.