Știri: „Noutăți pe simezele galeriilor” – expoziții și discuții online (27 aprilie 2021, ora 18.00, Tel Aviv)

20
noutati pe simeze tel aviv

Ca urmare a ridicării restricțiilor în Israel, instituțiile de cultură locale și-au redeschis porțile pentru publicul larg, în anumite condiții, și și-au reluat activitățile culturale. În acest context, ICR Tel Aviv dorește să prezinte un tur online al galeriilor de artă contemporană care prezintă, în această perioadă, expoziții solo sau colective cu participarea artiștilor israelieni de origine română.

Sub titlul Noutăți pe simezele galeriilor, evenimentul va reuni discuții între artiști și curatori, tururi online ale expozițiilor și detalii inedite despre procesul de creație al lucrărilor.

Programul va include imagini din expozițiile:

The day the fish will come unasked de Beatrice Bernath la Casa Artiștilor din Tel Aviv, curator: Dr. Avivit Agam Daly.

Expoziția colectivă Shadow of a doubt la Galeria Municipală din Hertzliya, curator: Yael Ben-Shaul, la care participă artiștii Vladi Alon, Andy Ceaușu, Bella Rosenbaum, Moris Manes, Shlomo Schwartz, Yaakov Herevon.

Expoziția colectivă Ghimpi și spini la Galeria de Artă Contemporană din Ramat Gan, curator: Ronit Roth Hadad, la care participă artistele Bella Rosenbaum și Anna Fromchenko.

Materialul video, în limba ebraică, va fi înregistrat în prealabil și transmis în premieră în data de 27 aprilie 2021, ora 18.00, pe pagina oficială de Facebook a ICR Tel Aviv: https://www.facebook.com/icr.telaviv/ și pe canalul de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCrV8OAoQyKqOA7d1dGrFesQ

Comunicat al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv

Arhiva Institutul Cultural Român

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.