Știri: Participare românească la Peru International Art Festival ICCA 2018/Festival de Arte del Mundo, ”Voice of God” (20 – 28 septembrie 2018)

323
voice of god peru

În perioada 20 – 28 septembrie 2018, în Peru, la Otuzco, Salpo, Trujillo și Lima va avea loc Festivalul Internațional de Artă (Festival de Arte del Mundo) ”Voice of God”, care va cuprinde un simpozion de pictură, precum și deschiderea Expoziției Internaționale de Artă de  la Trujillo (20 – 23 septembrie).

Claudiu Victor Gheorghiu

În perioada 24 – 28 septembrie, la Lima se va deschide expoziția care va va reuni artiști din 27 de țări. Urmează simpozionul academic cu tema: ”Ce înseamnă să fii un artist autentic într-o lume globalizată” (25 – 26 septembrie 2018), în contextul Festivalului de Artă din Peru, Lima (district Miraflores). În cadrul sesiunii de comunicări a simpozionului academic de la Lima, Claudiu Victor Gheorghiu va prezenta prelegerea în limba engleză, intitulatăIcoanele, imagini sacre în lumea contemporană”.  Tot cu această ocazie va fi prezentat și un referat semnat de poetul Florin Dan Prodan, fondatorul grupării literare și artistice ”Zidul de Hârtie” din Suceava.

Claudiu Victor Gheorghiu este membru în Asociația Filiala Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România; AFAPRR a Uniunii Artiștilor Plastici din România, precum și membru Visarta (Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor în domeniul artelor vizuale).

Eveniment găzduit de: House of Identity of the Regional Government „La Libertad”, Guvernul local din Trujillo; the Dissemination Center Pedro Azabache, Trujillo; Municipalitatea districtului Miraflores-Lima; Association of Plastic Artists Vinatea Reinoso, Miraflores-Lima.

Organizatori: World Culture Artists Association, Inc.(WCAA) și International Creative artists Association (ICAA). Președintele celor două asociații este doamna Bosuk Lee, din Republica Coreea. Delegat pentru Peru: Carlos Cuadra Mercado, director al filialelor locale ICAA si WCAA.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.