Știri: Participare românească la programul ”Ex Oriente” (Praga, 9 – 15 martie 2019)

59
ex oriente

logo rubrica imago leviathan.roÎn perioada 9 – 15 martie 2019, regizoarea Isabela von Tent și producătoarea Irina Malcea vor participa la cea de-a treia etapă a programului ”Ex Oriente” de la Praga cu proiectul ”Love Lines”, povestea neobişnuită, dar fascinantă de iubire dintre Alice, o tânără devenită femeie mult prea devreme, şi Dorian, un bărbat care şi-a trăit tinereţea cu mult timp în urmă.

Cea de a treia etapă a programului ”Ex Oriente”, intitulată: ”Piaţă, iată-mă!”, va avea loc în cadrul East Doc Platform şi a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Drepturile Omului „One World”, Praga, 2019.

Organizat de către Institutul pentru Film Documentar în cadrul East Doc Platform”Ex Oriente” este unul dintre cele mai prestigioase programe concentrate pe producția de film documentar, în care participanții beneficiază de suportul unora dintre cei mai buni experți din domeniu, având posibilitatea de a-și dezvolta proiectul pornind de la subiect, narațiune, imagine și până la strategia financiară și de distribuție. Sesiunile de formare sunt finalizate cu o competiție în cadrul East European Film Forum, la care sunt prezenți producători și distribuitori independenţi de top din Europa și America de Nord.

Prezenţa regizoarei Isabela von Tent și a producătoarei Irina Malcea la sesiunea „Ex Oriente” de la Praga cu proiectul ”Love Lines” este sprijinită de către Institutul Cultural Român de la Praga.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.