Știri: ”Poezia – oglindă a sufletului” (8 iunie 2017, Dudeștii Noi)

997
poezia oglinda a sufletului

Joi, 8 iunie 2017, la ora 13.00, la Casa de Cultură din comuna Dudeștii Noi va avea loc o amplă manifestare culturală, în cadrul căreia vor fi lansate volumele de poezie: ”Cuvântul din cuvânt” de Adriana Weimer, ”Alfabetul de piatră” de Geo Galetaru și ”Amiaza cuvintelor” de Ion Căliman. De asemenea, vor fi prezentate volumele de poezie ale celor șase autori premiați la Concursul pentru cel mai bun volum de debut în poezie, ”Poezia –oglindă a sufletului”, ediția a III-a, iunie, 2017: Adelina Constantin, Diana Gluck, Elena Katamira, Horia Simon, Irina Lucia Mihalca, Romița Mălina Constantin.

Vor fi prezenți scriitorii: Adriana Weimer, Geo Galetaru, Ion Căliman, Constantin Dehelean, Constantin Butunoiu, precum și cantautorul Vasile Gondoci. Din partea autorilor premiați, vor participa Horia Simon și Diana Gluck. Manifestarea se va bucura de participarea unor invitați: cadre didactice, elevi, reprezentanți ai administrației publice locale și ai presei, cetățeni din comună, interesați de dinamica fenomenului cultural.

Toate cele nouă volume de poezie, apărute în condiții de excepție la Editura Eurostampa din Timișoara, au fost finanțate de către Comuna Dudeștii Noi, prin Programul ”Pro Cultura Dudeștii Noi 2017”.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.