Știri: ”Poveste de Ajun” la Teatrul Național din București (23 decembrie 2018)

174
Magicianul poveștilor

E vremea poveștilor! E vremea colindelor!

Teatrul Naţional pentru Copii vă invită duminică, 23 decembrie 2019, la ora 11.00 în Sala Media a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” să jucați cea mai frumoasă poveste a întregii lumi, ”Povestea nașterii lui Isus”.

Ce rol are Moș Crăciun în această poveste o să aflați dacă veniți la întâlnirea noastră. Vom intra în legătură directă cu Moșul cel darnic. Vom cânta împreună colinde și ne vom bucura în așteptarea Sărbătorii Crăciunului.

Este ultimul spectacol din acest an care a trecut (și cu bune, și cu rele). Magicianul Poveștilor, Marian Râlea și asistenții săi vă mulțumesc pentru ca ați fost alături de ei duminică de duminică. Sărbătorile sunt un bun prilej de a fi alături de cei dragi, iar voi, copii mari și copii mici, ați făcut ca fiecare spectacol al Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra” să fie o sărbătoare. Vă dorim Crăciun cu Bucurie și vă așteptăm cu drag și în noul an care se apropie!

”Lăudaţi şi cântaţi şi vă bucuraţi!…”

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia ”Abracadabra”, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, ”înarmaţi” cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.