Știri: Primele reprezentații ale anului 2022 la Teatrul „Gulliver” din Galați (9–30 ianuarie)

23
„Scufița roșie”, Teatrul „Gulliver”. Foto© Nica George
„Scufița roșie”, Teatrul „Gulliver”. Foto© Nica George

Un nou an, un nou prinos de măiestrie artistică, meșteșug scenic și entuziasm regizoral, pentru un regal teatral desăvârșit – asta propune Teatrul „Gulliver” din Galați publicului pentru anul 2022. Iar magia spectacolelor marca „Gulliver” reîncepe cu reprezentații inedite, cu iz de iarnă și de voioșie, cu chef de joacă și peripeții mult așteptate, cu zâmbete și farmec necuprins, alături de personaje captivante și povești atât de îndrăgite:

  • Spectacolul Scufița Roșie – duminică, 9 ianuarie 2022, ora 10.30
  • Spectacolul Crăiasa Zăpezilor – duminică, 16 ianuarie 2022, ora 10.30
  • Spectacolul Pasărea Măiastră – sâmbătă, 22 ianuarie, ora 19.00
  • Spectacolul Croitorașul cel Viteaz – duminică, 23 ianuarie 2022, ora 10.30
  • Spectacolul Tom Degețel – duminică, 30 ianuarie 2022, ora 10.30

Concomitent, echipa Teatrului „Gulliver” lucrează deja la alte trei noi producții ce vor avea premiera în următoarele luni și care se remarcă prin unicitatea conceptului regizoral, prin ineditul abordării scenice, precum și prin cumulul impresionant de elemente de scenografie, mișcare și tehnici de joc, a schimbării perspectivelor și reinterpretării temelor tratate, prin proiectarea mesajului și a modelelor educaționale transmise. Acestea vor constitui, cu certitudine, o provocare surprinzătoare atât pentru colectivul teatrului, cât și pentru public.

În plus, Teatrul „Gulliver” continuă demersurile de informare și educare pentru părinți și copii, pregătind noi activități și proiecte specifice ce vizează teme de interes general pentru public. Toate noutățile și detaliile sunt disponibile pe canalele de comunicare ale instituției: pagina de facebook @TeatrulGulliver și site-ul www.teatrul-gulliver.ro.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Accesul la spectacol se face în baza normelor legale în vigoare, conform Hotărârii nr. 112 din 07.12.2021 a Comitetul Național pentru Situații de Urgență, ce prevede ca desfășurarea activității instituțiilor de spectacole în spații închise sau deschise să fie permisă în intervalul orar 5.00 – 22.00, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Aceste reglementări nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani.

Toți operatorii care desfășoară activități de lucru cu publicul au obligația de a verifica la intrarea în locație, prin personalul propriu, documentele justificative care să îndeplinească condițiile de mai sus.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.