Știri: ”România dodoloață”, la Atelierul magic al lui Moș Crăciun (21 decembrie 2018, București)

148
romania dodoloata arcub teatrul ion creanga

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, continuă seria de evenimente „Atelierul magic al lui Moș Crăciun” cu producția Teatrului ”Ion Creangă” din București, intitulată România dodoloață, din a cărei distribuție fac parte Paul Cimpoieru, Silviu Man, Ionel Barac, Silviu Oltean, Beatrice Rubică, Daniela Niculae, Veronica Stoian, Axel Moustache, Oleg Apostol, Maria Radu, Ana Odagiu și Monica Odagiu.

Spectacolul, care are loc în data de 21 decembrie 2018, ora 18.00, la Sala Mare de la ARCUB (strada Lipscani, nr. 84 – 90), își propune să reconstituie lumea eroilor care au contribuit la crearea României ”dodoloațe”. Viziunea regizorală este semnată de Gabriel Radu, cu ajutorul costumelor realizate de Roxana Răduț, a decorului gândit de Andrei Răduț și a orchestrației muzicale propuse de Radu Mihalache, pe o mișcare scenică semnată de Paul Cimpoieru. Fără să devină o lecție de istorie, spectacolul împletește adevărul și legenda, vorbind despre libertate, egalitate și democrație, despre pace și război, precum și despre lupta pentru valorile naționale. Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile. Biletele gratuite cu loc se pot rezerva aici: Rezerva locuri gratuite Romania dodoloata  dar și la telefon 0732 669 928 sau prin email pe adresa casadebilete@arcub.ro.

Până pe 21 decembrie, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani pot participa la atelierele de creație și dezvoltare personală care se defășoară în cadrul ”Atelierului magic al lui Moș Crăciun”. Programul are două direcții, cuprinzând atât ateliere de creație dedicate meșteșugului si lucrului manual, în cadrul cărora copiii vor avea ocazia, alături de spiridușii lui Moș Crăciun, să conceapă mici obiecte de artizanat, cât și atelierele ludice ce vor include activități cu animatori, jocuri diverse moderate de actori. Participanții au prilejul, astfel, să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă și să devină creatori de frumos, împărtășind cu cei dragi entuziasmul momentului.

Atelierele au ca scop folosirea utilă a timpului liber de către tineri și deprinderea acestora cu abilități manuale și cu tehnici care, cu timpul, pot fi uitate. Împletirea caracterului educativ cu divertismentul constituie punctele de atracție ale evenimentului, fiind, totodată, o garanție a reușitei acestuia.

Intrarea la ateliere este liberă.

Urmăriți-ne pe:    

Detalii pe www.arcub.ro

Descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS!

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festivals internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și al Zilelor Bucureștiului.

Comunicat al ARCUB

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.