Știri: Show ”Alifantis & ZAN” (26 aprilie 2018, București)

399
Nicu Alifantis & Zan
Nicu Alifantis & Zan

logo rubrica musica leviathan.roJoi, 26 aprilie 2018, ora 21.30, la Hard Rock Cafe din București puteți urmări  un show de poveste cu Nicu Alifantis și trupa sa, ”Alifantis & ZAN”. ZAN este ”una dintre importante măști din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentând social, prin istețimea, viclenia și cunoașterea cheii succesului, revanșa noii clase – pătura de jos a târgurilor și satelor…” (”Commedia dell’Arte” – Antologie, traducere și note de Olga Mărculescu, Editura Univers).

”Înființată în 1995 ca trupă de studio pentru înregistrarea albumului Voiaj, devine în 1996, după înregistrarea albumului Nichita, o trupă de proiecte. Prima apariție pe scenă are loc în iulie 1996, la Festivalul de Artă Medievală de la Sighișoara, cu recitalul Chanson pour mon amour. Acest festival face ca trupa să capete un nume: ZAN.

Ce-a urmat a fost precum un tăvălug al existenței mele, atât ca om, cât și ca artist. Am căpătat prieteni, alături de care am mers umăr la umăr, maeștri de la care am învățat permanent câte ceva. Să ți se întindă o mână, să ți se deschidă un suflet, să poți privi ochi din care să țâșnească arteziene de lumină, să auzi niagare de sunete măiastre, toate acestea pentru mine au însemnat și înseamnă bucuria de a trăi și de-a exista prin ceea ce faci, indiferent că totul ține o secundă, sau ani… sau Zani”.  – Nicu Alifantis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

VIP: 90 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
Acces General: 69 de lei, cu loc la masă în sală
Fără loc: 69 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs, cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discount-uri!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

https://www.facebook.com/bestmusicro/videos/10156066016831163/

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.