Știri: ”Tramvaiul Poeziei” (10 septembrie – 1 octombrie 2019, București)

45
tramvaiul poeziei

Organizaţia ”Arta nu Muşcă”, în parteneriat cu Primăria Capitalei şi Societatea de Transport Bucureşti sărbătoreşte Cartea. ”Tramvaiul Poeziei” va rescrie mersul călătorilor din Capitală în luna septembrie. Ei se vor bucura că STB SA le oferă bucureştenilor ocazia de a citi şi de a asculta poezie într-un tramvai de pe linia 1, în perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2019. ”Poezia nu muşcă”! Simultan, va avea loc şi un concurs de poezie pentru tinerii poeţi şi vor fi organizate lecturi performative în spaţii alternative, cu scopul de a aduce poezia mai aproape de publicul larg, de a le oferi trecătorilor accesul la lectură şi de a contribui la coeziunea locuitorilor Capitalei.

Parteneri : Julius Meinl, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Printado, Editura Paralela 45, Editura TracusArte, Casa de Editură Max Blecher, Librăriile Humanitas, Editura NEMIRA, Blossom – Floral Design.

Parteneri media : RADIO GUERRILLA, AGERPRES, Newsweek Romania, Revista AVANTAJE, Blitz TV, adplayers.ro, IQads, IQool, Verbs describe us, bookblog.ro.

Partener comunicare : PiArt Vision

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.