Știri: Vernisajul expoziției ”Descoperă Sefarad” (14 mai 2019, București)

78
Descopera Sefarad

Marți, 14 mai 2019, ora 18.00, în Sala de expoziții a Institutului Cervantes din București (Bd. Regina Elisabeta nr. 38) va avea loc vernisajul expoziției ”Descoperă Sefarad”, expoziție de fotografie cu imagini din 18 orașe spaniole cu o bogată moștenire culturală sefardă, realizată în parteneriat cu Red de Juderías de España – Caminos de Sefarad (Rețeaua orașelor cu patrimoniu sefard din Spania – Ruta Sefardă).

După vernisaj va avea loc un recital de muzică ladino susținut de Liat Farris-Twaina, acompaniată de pianista Ileana Avram, la Sala Auditorium a Institutului Cervantes.

Evenimentul face parte din programul ”Zilelor Culturii Sefarde la București” (14 – 16 mai), organizat de către Centrul ”Goldstein Goren” al Facultăţii de Litere a Universitaţii din Bucureşti si Institutul Cervantes, în colaborare cu Ambasada Spaniei în România și Red de Juderías de España, în parteneriat cu Ambasada Argentinei în România. Participă: Ambasadorul Spaniei în România, Manuel Larrotcha Parada; Rosa María Moro de Andrés – directoarea Institutului Cervantes la București; conf. univ. dr. Felicia Waldman – Centrul ”Goldstein Goren”, Universitatea București; Marta Puig – manager Red de Juderías (Spania).

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.