Știri: Zilele Municipiului Sebeș (16 – 19 august 2018)

365
Muzeul Municipal ”Ioan Raica” din Sebeș
Muzeul Municipal ”Ioan Raica” din Sebeș

În perioada 16 – 19 august 2018 vor avea loc ”Zilele Municipiului Sebeș”. Deschiderea oficială  este programată joi, 16 august, începând cu ora 19.30, în grădina Muzeului Municipal ”Ioan Raica”, când vor fi primite delegațiile din țară și din străinătate, vor fi premiate personalități din viața de zi cu zi a urbei și va fi decernat titlul de cetățean de onoare.

Drapelul purtat de delegația din Sebeș la Marea Unire din 1918 va fi găzduit, pe toată durata manifestărilor, de Muzeul din Sebeș, în semn de profund respect pentru actul făuritor de țară, de la care se împlinesc 100 de ani.

În program: concerte cu Direcția 5, Ami, Guz, Lora, Lino Golden, Feli și Smiley, The Motans, recitaluri de muzică populară, spectacol de lasere, foc de artificii.

Atmosfera predominantă a întregului eveniment va fi cea tradițională, cu decoruri adaptate în diversele locații de desfășurare, iar prezența supramarionetelor, purtând simbolic costumul popular, este menită să sublinieze această idee, cu atât mai mult cu cât momentele dedicate celor mai mici locuitori ai Sebeșului vor spune povestea centenarului pe înțelesul lor.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.