Micii artişti de la „Nino Nino”

50
repetitie nino nino

logo zambetul uneste articoleÎn săptămâna care a trecut, Grupul artistic „Nino Nino” a intensificat repetiţiile pentru spectacolul Speranţa Nino Nino care va avea loc pe data de 5 iunie 2021 în curtea Bibliotecii Judeţene ,,Panait Istrati” Brăila, cu ocazia lansării cărţii „Nino Nino” şi poveştile copilăriei, eveniment care face parte din proiectul „Zâmbetul uneşte” iniţiat de Asociaţia Culturală Leviathan.

Se impune această metodă de lucru din două motive:logo bibl jud braila

  1. Timpul rămas până la spectacol e foarte scurt.
  2. Se oferă posibilitatea membrilor grupului să se prezinte la repetiţii atunci când pot şi în felul acesta, Lică Barbu, coordonatorul grupului, să-i cuprindă pe toţi.

Astfel, copiii s-au întâlnit pentru repetiţii în zilele de 12, 14 şi 15 iunie 2021 şi au înaintat, pas cu pas, spre conturarea unui scenariu de calitate al spectacolului propus.

Mulţumim mult tinerei studente Cristina Paraschiv care, de la un timp încoace, este mereu prezentă lângă membrii grupului realizând fotografii, cu adevărat artistice, cu copiii prezenţi la repetiţii! Şi nu numai! Cristina stă de vorbă cu copiii despre desen, despre cărţile citite de ea, despre munca de student, subliniind că drumul spre o facultate începe din şcoala primară cu responsabilitate şi cu multă învăţătură.

Cristina Paraschiv realizează un studiu despre proiectele cu copii care sunt în derulare la Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă şi cum în cadrul proiectului ,,Zâmbetul uneşte” apar mereu activități noi, Cristina Paraschiv are tot ce-i trebuie pentru a-şi finaliza studiul.

Cu toate greutăţile datorate restricţiilor pandemice, copiii de la „Nino Nino” nu au și-încetat activitatea şi au făcut repetiţii unde au crezut că este loc să se desfăşoare ca artişti, adică în parc, care este şi un loc excelent de joacă.

Sperăm ca prin aceste eforturi, spectacolul Speranţa Nino Nino să fie un succes şi totodată, cu sprijinul oamenilor de suflet care s-au oferit să ne ajute, dar şi cu ajutorul firmelor cărora le-am trimis adrese de susținere financiară, toată această nebunie frumoasă cu aceşti copii să se finalizeze cu o excursie de o zi care le va oferi un meritat „Mulţumesc!”

Nu-i aşa că e minunat?

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.