Știri: ”21 de Nocturne. Poezie contemporană, Muzică și Vin” (25 august 2017, București)

651
21 de nocturne

ARCEN, împreună cu BRD – Groupe Société Générale, continuă sezonul nocturn de poezie contemporană în Capitală. A treia ediția a proiectului ”21 de Nocturne. Poezie contemporană, Muzică și Vin” se va desfășura până pe 15 septembrie 2017.

Vineri, 25 august 2017*), de la ora 21.00, pe terasa blocului Magheru One (B-dul Gh. Magheru nr. 1), sunt invitați poeții Răzvan Țupa și Valentin Busuioc. Accesul are loc doar pe bază de rezervare. Rezervarea este gratuită și se face pentru maximum două persoane. Important pentru acces: trebui să prezentați biletul gratuit (printat sau pe telefon) primit pe mail în urma rezervării.

Ediția din acest an pune reflectorul pe 12 poeți invitați – Svetlana Cârstean, Claudiu Komartin, Denisa Duran, Adrian Diniș, Alex Văsieș, Ana Dragu, Dina Frînculescu, Flavia Adam, Mitoș Micleușeanu, Radu Nițescu, Răzvan Țupa și Valentin Busuioc. Pentru prima dată, vom diversifica experiențele de la Nocturne, alternând atmosfera de deasupra orașului de pe terasa blocului Magheru One (b-dul Gh. Magheru nr. 1) cu răcoarea Grădinii de la Rezidența BRD Scena9 (str. I. L. Caragiale nr. 32).

Eveniment organizat de ARCEN, prezentat de BRD – Groupe Société Générale.Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Susținători: Cultura Zâmbește by Lay’s și Fundația Cărturești. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

*) Nocturna se poate suspenda în caz de ploaie și se reia într-o vinere viitoare în funcție de disponibilitatea poetului; ARCEN va face comunicarea modificărilor pe pagina de Facebook ARCEN și pe site-ul www.arcen.info.

Arhiva rubricii Poesis

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.