Știri: One-woman-show Andreea Annabella Soare la București (1 iunie 2017)

962
Andreea Anabella Soare - Recital-2

Joi, 1 iunie 2017, începând cu ora 18.30, Centrul Cultural European pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din București (str. 11 iunie, nr. 41, sector 4), va găzdui spectacolul ”Variétés”, un one-woman-show al cărei amfitrioană va fi tânăra artistă Andreea Annabella Soare din Sfântu-Gheorghe.

„Fragilă, de o frumuseţe suavă, Andreea doved[ește] şi reale calităţi actoriceşti, dar şi muzicale, precum şi o prezenţă scenică admirabilă. Scrie poezie, recită, cântă şi dansează! Știe şi pian. Se întâmplă rar să fie îngrămădite atâtea talente într-un singur om.” – Florentina Loredana Dalian

Câștigătoare a 7 premii internaționale, atât pentru interpretare artistică, cât și pentru creație literară, Andreea Annabella Soare revine în Capitală cu o reeditare aparte a recitalului susținut în aprilie 2016 pe scena Sălii Dalles. Programul artistic pe care tânăra artistă îl propune publicului, include fragmente de teatru românesc, un recital de pian, dar și secvențe interpretative ale mai multor piese de muzică ușoară (în limbile română și franceză) sau piese din repertoriul folcloric național.

Evenimentul din data de 1 iunie, conceput ca o expresie artistică a ideii de prietenie, este organizat de Societatea Culturală ”Stop Show” din Buzău.

Intrarea liberă.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.