Știri: Proiectul ”In memoriam: Șerban Ionescu”

173
in memoriam serban ionescu

Asociația Culturală ConCerto în parteneriat cu Teatrul Odeon din București derulează până în 6 ianuarie 2019 proiectul cultural ”In memoriam: Șerban Ionescu”. Lansarea evenimentului a avut loc în data de 16 decembrie în foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei 40-42. Cu acest prilej a fost vernisată expoziția cunoscutului artist vizual Valeriu Mladin. În perioada desfășurării proiectului, expoziția va putea fi vizitată în programul de funcționare al instituției.

Proiectul ”In memoriam: Șerban Ionescu” a debutat în luna noiembrie 2018 la Teatrul de Comedie din București și va continua în 2019 itinerariul prin teatrele bucureștene, dar și în orașele în care actorul Șerban Ionescu a desfășurat activități artistice (Petroșani, Corabia etc.).

”In memoriam: Șerban Ionescu” își propune să articuleze gestul firesc de păstrare și permanentizare a memoriei pentru actorul care a adăugat excelența scenei teatrului românesc.

Inițiativa acestui proiect aparține actriței Magda Catone, prietena, soția și partenera de scenă a marelui actor. Reamintim faptul că actorul Șerban Ionescu s-a născut în 23 septembrie 1950 în orașul Corabia și s-a stins din viață în 21 noiembrie 2012 la București în urma unei cumplite boli.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.